heheh no juz sobie patrzalem komplet do tuningu kosztuje ponad 800 zeta ale no zmienilbym wyglad i to diametralnie :szeroki_usmiech ciekawe co zona by powiedziala na te wymysly moje ...Ale od czego jest sila perswazji :twisted:
No to juz pewno nie dlugo zona za te 800zl kupi sobie jakies futro :diabelski_usmiech :wink:
Po za tym autko fajne, tylko silnik nie ten :szeroki_usmiech :wink:
Zeby to bylo TDI 8), ale to juz jest moje zboczenie :twisted:
Glownie zapodac ladna felgie i bedzie
Od jakiegoś czasu raz na jakiś czas przednie lampy zapalają się z około 1 sekundową zwłoką od przekręcenia włącznika. Podświetlenie deski natomiast zapala się od razu. Zdarzyło się to jak dotąd kilka razy w ciągu kilku tygodni, za każdym razem (o ile się nie mylę) po dłuższym postoju. Dodam, że nie mam żadnych systemów typu opóźnione lub samoczynne włączanie/wyłączanie. Tylko czysty włącznik. Czy ktoś spotkał się z taką usterką? Jedyne co mi przychodzi do głowy to przekaźnik lub problemy ze stykami włącznika.
Tu nie chodzi o dolegliwość tego opóźnienia, tylko o to, że go wcześniej nie było. W upgrade skodzianki nie wierzę, więc to pewnie pierwsze oznaki zbliżającej się usterki. Bardzo miłej zresztą. :? Jakoś nie mam ochoty zdziwić się nagle, że nie mogę włączyć świateł. A tym mi to pachnie. :roll:
Komentarz